MKBVOORUIT

Samen krijgen we uw herstructurering rond

Verandert er iets in uw organisatie? Dan kan er een herstructurering nodig zijn. Een herstructurering kan plaatsvinden bij een negatieve ontwikkeling, zoals een dreigend faillissement, maar ook bij een positieve gebeurtenis, zoals een snelle groei. 

 

Wat uw situatie ook is, een goede voorbereiding is essentieel wanneer u een succesvolle herstructurering wilt doorvoeren. Met onze hulp weet u zeker dat uw reorganisatie slim is opgezet en goed wordt uitgevoerd.

MKB vooruit

Wanneer is het tijd voor een herstructurering?

Er zijn verschillende situaties waarin het een goed idee is om uw bedrijf te herstructureren. Heeft u te maken met één van de volgende situaties, neem dan contact met ons op:

  • Uw bedrijf maakt een snelle groei mee
  • De rechtsvorm verandert doordat een aandeelhouder vertrekt
  • Uw bedrijf wordt overgenomen
  • Er verandert iets in het management
  • U draait al meerdere jaren verlies
  • Er vindt een baanbrekende ontwikkeling plaats in de markt


Bevindt u zich in een van bovenstaande situaties? Dan haalt u er waarschijnlijk voordeel uit om uw bedrijf te herstructureren. MKB Vooruit helpt u om deze structurering goed voor te bereiden en uit te voeren.

Financiering nodig voor uw herstructurering?

Wilt u een stap maken met uw onderneming, maar beschikt u momenteel niet over het werkkapitaal dat daarvoor nodig is? Zakelijke financiering kan dé sleutel zijn om uw herstructurering alsnog rond te krijgen. 

Wanneer u een zakelijke financiering gaat aanvragen, is het belangrijk om deze keuze goed te overwegen. Zo is het belangrijk om met de juiste partij in zee te gaan en de voorwaarden van de financiering goed in de gaten te houden. 

MKB Vooruit helpt u om uw financieringsaanvraag moeiteloos rond te krijgen. Naast dat we het u gemakkelijk maken, zorgen we ook dat de voorwaarden zoveel mogelijk in uw voordeel zijn. Denk aan een goed tarief en zekerheden waar u op kunt vertrouwen. Terwijl u focust op uw zakelijke activiteiten, zorgen wij dat de financiering in orde komt. 

  • Uitgebreid netwerk aan financiers
  • Advies afgestemd op uw situatie
  • Ontvang een helder stappenplan
herstructurering MKB Vooruit

Zo pakken we de herstructurering samen aan

Na een grote verandering in uw bedrijf wilt u de zaken zo snel mogelijk weer op de rit hebben. Zo voorkomt u onrust en zorgt u dat uw bedrijf klaar is voor een succesvolle toekomst. Wij begrijpen dit als geen ander en helpen u daarom om uw herstructurering op korte termijn uit te voeren.

Group 40

1: Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we de huidige situatie van uw bedrijf en adviseren we u over de meest verstandige koers om te varen. U ontdekt tijdens dit gesprek meteen of een herstructurering een verstandige stap voor uw bedrijf is.

Group 40

2: Plan van aanpak

Besluit u na het adviesgesprek om door te gaan met de herstructurering? Dan maken we een plan van aanpak voor u dat volledig is afgestemd op uw situatie. In dit plan vindt u de stappen die we gaan zetten om de herstructurering rond te krijgen.

Group 40

3: Uitvoering

We ontzorgen u zoveel mogelijk tijdens de herstructurering. Nadat we het plan van aanpak hebben doorgenomen, gaan we samen aan de slag om de reorganisatie voor te bereiden en uit te voeren.