MKBVOORUIT

Zo gaan we te werk

In vier stappen naar een toekomst zonder financiële zorgen

1) Gratis kennismakingsgesprek

Voordat we een adviesgesprek inplannen, voeren we altijd een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vaak telefonisch. In dit gesprek nemen we de hoofdlijnen van uw situatie door. We horen graag van u welke problematiek zich voordoet in uw specifieke situatie en hoe MKBvooruit u hierin kan ondersteunen en begeleiden. Tevens voeren we dit gesprek zodat u ook vragen aan ons kunt stellen over zaken waar u wellicht minder specifieke kennis van heeft. We staan u graag te woord.

MKBVOORUIT

2) Adviesgesprek

Elke organisatie is uniek en achter elke organisatie staat een unieke ondernemer. Tijdens het adviesgesprek krijgen wij een goed beeld van uw organisatie en geven we alle mogelijke oplossingen voor uw specifieke situatie. Hierin moet rekening worden gehouden met alle juridische, bedrijfseconomische en financiële aspecten die hierbij horen. Geen dossier is hetzelfde en wij leveren altijd maatwerk. Kosten voor een adviesgesprek zijn € 375 exclusief de btw.

3) Plan van aanpak

Na het adviesgesprek ontvangt u van ons altijd een plan van aanpak dat speciaal is afgestemd op uw onderneming. In dit plan nemen we alle stappen op van A tot en met Z, die we samen gaan uitvoeren om alle problemen binnen uw onderneming op te lossen. Hierdoor kunt u zich weer gaan focussen op hetgeen waar u goed in bent en ooit voor heeft gekozen namelijk het ondernemen. Wij helpen u met het realiseren van deze doelstelling en zorgen ervoor dat u weer energie en voldoening uit uw dag haalt.

4) Uitvoering

Op basis van het plan van aanpak gaan we samen aan de slag om uw onderneming uit deze lastige situatie te krijgen, en in de situatie te krijgen die we in het plan van aanpak hebben besproken. We zetten de stappen die nodig zijn om een faillissement te voorkomen of helpen u een succesvolle doorstart te maken. We begeleiden en ondersteunen u met onderhandelingen met verschillende partijen, adviseren u met verschillende vraagstukken en staan tijdens het gehele proces tot uw beschikking.